...komentář pode mnou to velmi krásně a citlivě vystihl, nenapsala bych to lépe, ani ne tak dobře...a tak jen tiše přikyvuji...
08.11.2008 14:03:00 | Lota
hm - pripomenulo mi to pesničku od Elánu :
...
Postavu máš - hm
s jej popisom by básnik asi nemal veľa práce,
povedal by len: zraniteľná a vyzývavá zároveň,
ako stvorená na materstvo a veci s tým súvisiace.
...
Básnik by povedal že je to mágia večnej ženy v tebe,
že je to tým aká si samozrejmá a žiadúca ako soľ v chlebe
Básnik by o tebe určite napísal veľkú
velikánsku básnickú zbierku - ak nie dve.
08.11.2008 11:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba