Odpověď: nikdy není pozdě
Nikdy není pozdě,
začít milovat.
Nikdy není pozdě,
přestat nenávidět.
Nikdy není pozdě šeptnout:
mám tě rád.
Nikdy není pozdě,
za chyby se stydět.
Nikdy není pozdě,
odrazit se ode dna.
Nikdy není pozdě,
protrhla se clona.
Nikdy není pozdě chápat,
že na chyby jsou dva.
Nikdy není pozdě,
jsme zase oba doma...
Přečteno 326x
Tipy 27
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, WhiteSkull, Holis, blue, Levandule, enigman, NikitaNikaT., Paulín, Bíša, Mbonita, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)