Anotace: pro tebe..(Maybe happy girl) už jsem ti to napsal a stejně to nestačí...nic nikdy nebude stačit a já to vím ale nejde jen tak zapomenout a ani nechci.
..........a já myslím že tady má každý své místo.... jen doufá, že se vše za tu dlouhou dobu vyřešilo a je víc štastnejch pod sluncem :o)
22.06.2009 11:59:00 | Nút
viš co ty saddova nemel...nepotřebuju tvůj komentář bo se tě to netýká a co je špatnýho na tom že je jí 14?
08.11.2008 20:39:00 | A4U
jo , to jsem si mohla myslet.. 14 cti leta laska.,..wau... decka, jdete si to resit nekam jinam, mozna by jste se meli vic soustredit na skolu nez na to kdo ma co v kalhotach...
08.11.2008 20:19:00 | saddova
když to odpuštění nečekáš tak nevím proč si to psal.
zpátky mě nedostaneš a nevěřím že je ti to líto.
byla to už druhá šance a třetí ti dát nehodlám.
08.11.2008 13:33:00 | Duhová