Anotace: první školní láska & Bonnie ... Heh... :-)) Takové pousmátí po ránu, které přišlo jako rána z čistého nebe přímo na internetu... Tak, jak to tam stojí, jsem to vymyslela a rovnou psala myšlenky... Co myslíte? :-))))
vzpomínám na svou první lásku, jmenovala se zlata a nosila copy.doprovázel jsem ji domů,její rodiče měly u nás hospodu. první pusa a první facka všechno v jedný minutě:-) promiň, to sem nepatří. tady má bejt přece napsáno "krásný, děkuju". ( vytáhla jsi mi jednu starou vzpomínku )
05.10.2005 21:39:00 | kulishak
Aby sis nemyslela, že jsem to nečetla... četla, jen už nevím, co mám pořád do těch komentářů psát =)
Skládám poklonu.
12.09.2005 15:10:00 | Renatka
Vymyká se trochu tvému stylu, ale je něžná a krásná. Jasmínko přijedeš na sraz?
11.09.2005 13:39:00 | Krtica
Jasmin je to super..milý, něžný..a zvlášť se mi líbí tenhle kousek: Premiéru veršů jsi jí psal
rudým inkoustem na malé rty...
11.09.2005 13:33:00 | makretka