VIZIONÁŘ
°
prostor je hladový
pohlcuje
toulavý autobus dávnověku
hledá konečnou
bez konce
zdá se prach cest
po nichž bos
nesu si svou hvězdu
. . .
jen nevím kam ji zavěsit
abys ji večer viděla . . .
snad tam co září Panna
nebo Střelci na jeho šíp
mohl by za Tebou
mou hvězdu vystřelit
jako fábory ve větru
jsou tajemné dálky
bílá je sárí konců
tam světla věčných promenád
rozžata do věčnosti
očekávají jednou náš stín
prostor je hladový
pohlcuje
a bez konce
zdá se prach cest být . . .
a Ty nevíš
proč hledám Tvou ruku . . . ! . . .
°
Přečteno 355x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, vapiti, Holis, Lota, Mbonita, saddova, Montynka, spare, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)