Jsme milenci
Anotace: Jsme milenci, co smějí se světu, jsme milenci, co hrají o svou lásku....
Jsme milenci, co smějí se světu,
jsme milenci, co hrají o svou lásku.
Jsme milenci ,co líbají se v letu,
jsme milenci, co mají přes oči pásku.
Jsi milencem, co hraje o svou čest,
Jsi milencem, co chrání své zlato.
Jsi milencem, co má z oceli pěst,
jsi milencem, co fakt stojí za to!
Jsem milenkou, co v sexu je divoká,
jsem milenkou, co problémy neřeší.
Jsem milenkou, co padla ti do oka,
jsem milenkou, co schovává se v zástřeší!
Komentáře (1)
Komentujících (1)