Snění
Spím či bdím,
včela neodbytná,
vínem klín,
nevytáhnu, sním,
jsem s ní,
mladým smělým mužem,
sny jsou jako láska,
krutost ran žlutovláska,
vstává s dnešním dnem,
vínem zakryjem.....city.
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Castiza, Jahodová kopretina, Bíša
Komentáře (0)