Láska
Cit co láska nazývá se
projeví sev plné kráse
u každého z nás.
Každý milujeme svého
člověka nám podobného
nezkřiví nám vlas.
Občas kvůli lásce změníme se celý
neli vezmeme si svět.
Lásku přesto pěstujme
nebojme se jí
snad někoho zaujme
že žijeme s ní.
Přečteno 380x
Tipy 9
Poslední tipující: Zasr. romantik, nejsembásník, kikis, Kristýnka15, Efiee, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)