Ten Pocit
Lásku bere, lásku dává,
explozi inspirace přináší,
ve snech stále žhavá,
v denní realitě nadnáší.
Aura štěstí kolem svítí,
svíčka už dávno dohořela,
ve vodě lučního kvítí,
stále nová, stále skvělá.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)