tak teď jsi mě dostala:-) jak o bys viděla mýma očima:-) krááááááásanééééé já si tě snad vezmu domů, a nechám tě psát mi a psát:-) jsi fakt dobrá:-)
16.11.2008 11:18:00 | Lady Carmila
každý bysme chtěli věřit. a možná že rozumím zvlášť konci až moc dobře - jo to znám!
12.11.2008 09:47:00 | Vladimír P.