Když vyprávíš
Anotace: Seděl jsem, díval se a poslouchal... A těch pár chvil jsem byl opravdu šťastný.
Máš v očích ohníčky, když vyprávíš,
a já bych tolik chtěl sedět ještě blíž,
tak blízko, aby smysl slov se vytratil,
tak blízko, jak jsem už kdysi byl.
Ty ohníčky jsou jasné jako majáky,
které z útesů svítí do tmy, do dálky,
ty jsi můj maják, jediná možná cesta do bezpečí,
jediný pevný bod ve světě, který se stále točí.
A slova dál zvoní, jako rolničky,
když vyprávíš, máš v očích ohníčky.
Přečteno 580x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, meg..., Mbonita, Montynka, sioned, Hančí, Saša T.
Komentáře (5)
Komentujících (5)