Prostá slova
Řekni promiň, bez ostychu,
čekej třeba lepší den,
ale nechtěj za úsvitu,
abych mlčel potom jen..
Víš, že nechci už zklamání,
proč to musí pořád být?
Tvé oči chtějí slitování,
ale já už nechci žít..
Čas postará se, zdá se,
zase chyby odpouštím,
bude to teď pěkné krátce,
od slibů radši upouštím..
Komentáře (1)
Komentujících (1)