Vrať se...
Anotace: zlomil si mi srdce...
Neopouštěj náruč mou,
jenž plna lásky jest,
dej mi ještě šanci jedinou,
ty víš, mé srdce jen tvé jest.
Vždyť jsme se milovali,
s tebou jsem samé štěstí byla,
proč však jen pouhou chvíli?
Já vím že jsem na vše spěchala...
Kéž by šel vrátit čas,
toužím tě hladit a líbat tvá ústa,
cítit tvou vůni, slyšet tvůj hlas.
Bez Tebe je v mém srdci jen krajina pustá...
Komentáře (0)