Bolestná..

Bolestná..

Anotace: co dodat...

SLunce se koulí po obloze
a nebe se raduje.
Já se však zmítám v té své nekonečné touze
a srdíčko si žaluje.

Najednou bije,
ale tak napůl.
Cosi mu chybí,co vždycky mělo.
Po světě běhá přece tolik chlapů,
na tebe ale nezapomnělo.

Stýská se mi.
Každá vzpomínka na tebe bodá jak nůž!
Strašně to bolí
a slzy tečou.
Slzy mi smývají ze rtů růž.

PLoužím se sama temným bytem.
Všude je prázdno
všude je ticho.
Moje mysl si bloudí v tmách.
Hvězdy už nesvítí bledým svitem.
Ted už sama si bloudím v temnotách.

Tolik mi chybíš.
Tak moc se mi stýská.
Každá vzpomínka zabolí.
Tolik mi chybíš.
Láska me sžírá.
Pro tebe udělám cokoliv.

Už se mi nevrátíš.
Konec je vskutku jasný.
ALe nelze zapomenout.
Půlkou srdce zaplatíš
a slzou studenou.

Vždyt tak krásné chvíle nejdou vymazat.
Stále tu jsme..ty,,a já
a přece každý jinde...
tolik se mi stýská.
Ty ted jinde líháváš.

Mám tě v hlavě, v srdci..
mám tě stále před očima.
Už se nechci stále trápit.
Jen nevím, jak se zapomíná?
Autor Sapphire - Taitiniatin, 09.11.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí