laskonka
V cukrárně u Hronků
koupím ti laskonku
z lásky..křičím světu
začínám od stonku
a než dostanu se k květu
bude už sto let světu.
Jsi jiná než ty z kabaretu
já všechno kolem smetu
hned v prvním setu
a neříkej tu hroznou větu
že nejsi srdce mý
nebo fakt skočím z parapetu
u nás v přízemí:)
Přečteno 608x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, zzlatý, monterka, Jahudkka, labuť, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)