Vzplanutí z ničeho
Anotace: možno klišé, ale co na tom když to je pravda:-D
Sbírka:
Zamilované
den za dnem
postrádala jsem tě víc a víc
ale když se scházet přestanem
nezbude už vůbec nic.
kdo by tomu uvěřil,
že z ničeho ještě něco vzplane
neuvěří, kdo nezažil,
asi je to předem dané...
stačil pohled, dotek, cit
a já zas mohla šťastná být...
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Paulín
Komentáře (2)
Komentujících (2)