Anotace: Platonická láska a přece na dosah ruky, zadaná a věrná a přece hřešící myšlenkou. A k tomu já, stařec dvou tváří.
Tohle je super!Já nemusím výlevy pocitů, ale tohle je poezie.Má to verš, vtip, skrytý význam,to je vše,čeho já si cením.
10.11.2008 21:33:00 | Elisha
Zjišťuji, že mi pomalu, ale jistě, začíná vadit u velké spousty básní zde, změna rytmu. Neříkám, že vždy se musí povést udržet jej, ale náhlá změna mi tam prostě vadí.
Jinak obsah, toliko omílaný, známý, nic nového. Co k tomu říct? Touha je nekonečná, stejně jako naivita a lidská hloupost (která se do toho všeho postupně začne též vměšovat). Ale to už jsem ti všechno psala...
09.11.2008 18:21:00 | 0-0