Láska (miniatura)
Anotace: ...je jako bublina
Sbírka:
Ze Srdce
Láska je jako bublina.
Jen co dopadne na zem,praskne.
Ta někdy dopadnout ani nestihne...
Někdy ani nevznikne a už se tříští.
vydrží chvíli a je konec, jak s bublinou...tak s láskou...
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: Seanko, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)