Podzim
Anotace: *********************
Podzim, plný lesku a třpytu,
listí již nemá dlouhého zbytu,
zlatým košatcům srdce puká,
krásný pohled na rozkvetlá luka.
Podzim se loučí a odplouvá,
malokterý tvor mu odmlouvá,
blíží se již první vločka,
zima se s podzimem mucká.
Je tu dlouhý zimní spánek,
s ním ten nepříjemný vánek,
zvířatka jsou na odpočinku,
dávájí si v noře palačinku.
Tak proč mě zima tak souží,
když zdraví mi dobře slouží,
období plné stesku a smutku,
já tě stále miluji, vskutku...
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: vapiti, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)