doteky letmé
.
dotknu se letmo jen
hladím tě potají
žhavý byl dnešní den
než jsme se setkali
hlaďounká krásná jsi
a chladná navěky
to jen já nevděčný
hledám tvé doteky
řekla‘s mi pradávno
ať pod tvým mramorem
nehledám lásku už
najdu si pevnou zem
do tuže nastrčím
náhradou za spreje
konečky mých prstů
budou tvé galeje
stacatto doteků
roztančí naděje
pod ňadry, na bocích
tvůj motýl možná je
v kadeřích na šíji
horké mé polibky
fontánu přebíjí
byl to sen, mámení?
dvorce tvé kamenné
právě se pod dlaní
předlouhým povzdechem
zlehounka zachvěly
do kašny poklekám
a pod tvým závojem
líbám tě, Venuše
konečně s tebou jsem
.
Přečteno 534x
Tipy 25
Poslední tipující: Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Danah, hanele m., isisleo, Iva Borecká, Myrja, Holis, Churry, Lota, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)