Sedím sama...
Sedím sama,
v rohu pokoje,
kam jen stín černý dosahuje.
Sedím sama,
v žalu se topím,
co v srdci mám, nikomu nepovím.
Sedím sama,
ty nepřijdeš,
a mě už nikdy neobejmeš.
Sedím sama,
čas stále ubíhá,
ona stále nikoho nevnímá.
Chodím jak tělo bez duše,
životem zmavená jsem.
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: kejtyyy
Komentáře (1)
Komentujících (1)