Kruh
Anotace: Podám Ti ruku...
Hodím Ti záchranný kruh
do moře zapomnění.
Vytáhnu Tě z něj na břeh, kde rostou slova.
Poskládáš je do kytic,voňavých a milých.
A já budu tvůj zahradník
a slova budu zalévat slzami radosti a štěstí.
Protože jsi tady...
Přečteno 529x
Tipy 13
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Holis, labuť, NikitaNikaT., Psavec, fab four, hanele m., Mbonita
Komentáře (5)
Komentujících (5)