Květina
Kvítek
V dali rozkvetla kytička
a já ucítil něco u srdíčka.
Zavoněla zdálky
a já vstoupil do pohádky.
Ocitl sem se na louce
a kolem mě plno kvítí.
A v duchu si říkám,
můj kvítku já tě nevidím.
Ani nevím jak dlouho tam můžeš být,
a o milém snít.
Vítr jen tak zašumí
a přitom mi lehce napoví.
Zavři oči
a pomaly kráčej v před,
spatříš ten svůj kvítek hned.
Přečteno 492x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)