Korálky.
Navlékám korálky snů
na šnůrku tvých citů.
Pod víčky ukryté čekají na svůj čas
aby se mohly rozběhnout
jak němý film v paměti...
zapomenuté lásky.
Ve skříňce vzpomínek,
zažehl plamínek
naděje na shledání...
S dávnou láskou...
Přečteno 364x
Tipy 13
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Triffid Kolbe, labuť, NikitaNikaT., Psavec, jusTMee, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)