Brambořík
Anotace: ...co jsem dostala.
Cyklámenová omluva...
a já...nejsem schopna slova.
Neumím být vděčná,
správná,
osoba nadbytečná,
co na nic nemá práva.
Ani za mák citu,
srdce v kytu,
neotevře okenice,
a skoro nebije...
krev tryská do sklenice
v rytmu adieu.
Ale hlava,
ta se holka brání,
myšlenky klušou
slepé
poslušně za ní.
Snaží se znova,
být jemná,
sametová,
slova slova slova.
ale ví, že jen lže
Přečteno 429x
Tipy 37
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Rolnička, danaska, cevert, jiljovský, shakespeares, Triffid Kolbe, labuť, Marfuša, Holis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)