Anotace: ...jen tak, šťasten..
A já se směju také... až drahý za mnou zasejkc přijede. Tož krásně se vesel, působí mi nesmírnou radost, jakési uspokojení, když je druhý šťastný, je to prostě nádherné, až by slzénka hrkla...
11.11.2008 10:25:00 | NikitaNikaT.