Co je to láska?
Anotace: Zamyšlení nad láskou
Láska nemá oči a přesto vidí.
Láska nemá uši a přesto slyší.
Láska nemá ústa a přesto mluví.
Láska není bytost a přesto má duši.
Láska je křehká, krásná,
milá a líbezná.
Láska je nádhernej květ,
co zná celej svět.
Já tu lásku mám
a nikomu ji nedám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)