Vyznání
Anotace: pampelišce srdcem vyťukáno...
V aortě mého srdce
v burácení krve
.....skrýváš se
stejně jako prve.
Komora a předsíň
všechno patří tobě
.....lásko
v samotě i zlobě.
Chlopně duní časem
v bubnu v notách zpívá
.....jméno tvé
na stěnách se skrývá.
Srdce v hrudi zvoní
tep vkládá svou píseň
.....vyznání
píše dálnopisem.
Přečteno 740x
Tipy 17
Poslední tipující: denebrin, Nút, střelkyně1, isisleo, Bíša, NikitaNikaT., labuť, Tacca, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)