Kreslím si...
Anotace: kreslim rada no i když nejsem žadny maliř...:-D
Sbírka:
Zamilované
nakreslím srdce,
které ti pak věnuji
najkreslím ho ve tvé ruce
té, kterou tak miluji.
nakreslím ústa
a polibek co posílám
jsem holka prostá,
prostě tě v srdci mám...
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Tacca, Veru, strašidýlko-střapatý, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)