Ranní úsvit
Když pohltí den noční záře
Třpytí se ve světle Tvé hebké tváře
Měsíc vykresluje Tvou sametovou kůži
Z mladých ogárků stávaj se muži
Hledím na Tvé mužné tělo
Které to moje vždy s chutí chtělo
Dotýkám se Tvé silné hrudi
Její krása mě pořád prudí.
Tvůj hořící dotek vzbudí ve mně chvění
Jsme oba součástí celého dění
Mé rty se k těm Tvým čelem otáčí
Že polibek chtějí, jim samozřejmě naznačí
Vzdálenost mezi námi se začíná ztrácet
A denní světlo chce se sem vracet
Jak spojí se naše žhavé plné rty
Vím, že jsi to právě a jen Ty.
Ten, kdo mne políbil při ranním úsvitu...
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)