děkuji za komentáře, smutné věci k životu bohužel patří také, věřím ale tomu, že nebude jen smutno. Život prostě běží dál.. :-)
Krásný den, všem..
;-)
12.11.2008 11:53:00 | certsest
Je v ní to nejisté a pochybující Něco, nad čím občas hloubá i mé srdce..moc pěkná:)
11.11.2008 21:30:00 | Fighting Dreamer