Anotace: „Rytmiku verše přečasto mrví básníci, co ji nemají v krvi“ citát: Pavel Šrubař toto mě zaujalo, autor snad dovolí...
Díky za komentáře, ano slova jsou zbraní a je umění použít je správným způsobem. Myslím, že člověk se to učí celý život a přesto umí i zranit...
11.11.2008 21:17:00 | certsest
..ano..slovem se dá ublížit..ale slovem se dá taky pohladit..slovo je důležitá součást života..bod za myšlenku
11.11.2008 20:53:00 | páááááááá