Šestkrát
Obrazem vstoupit,
neuloupit anebo loupit?
Podruhé zašeptám do uší
střelou napjatá do kuší…
Dlaní jsem hladící do třetice:
do vlasů, kůže a dál a více.
Plamenem voskově vonící
menora…zastíním zvonici,
pro pátou větu vyslovenou,
že slovem nejsem, ale ženou.
Pošesté uvnitř se hodlám vzdát.
Ne našestkrát…nasrdcekrát!
Přečteno 446x
Tipy 22
Poslední tipující: poustevník Jirka, Bíša, teranosaur, Holis, Milásek, jedam, NikitaNikaT., Dota Slunská, labuť, Jin, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)