Prosím, lásko ...
Anotace: ... ne vždy mohou být naše prosby vyslyšeny ...
Prosím, zůstaň u mě,
jak dítě v matčině lůně ...
Prosím, neopouštěj mě,
srdce chřadne a stůně ...
Prosím, buď se mnou ještě,
samota svírá jak ze železa kleště ...
Prosím, neodcházej domů,
v hlavě mi zní tisíce zvonů ...
Prosím, ať kroky Tvé se obrátí
a můj božský se ke mně navrátí ...
Prosím, samotnou mne tady nenechávej,
lásko, zas je nový den ... Vstávej ... !
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: Loudilka, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (0)