Je to zajímavé... nevím, tak nějak se mi vybavilo: dva lidé, jeden miluje, druhý buď zrazuje, abo je lhostejný, či jeho "já" je první... přesto ten jeden stále miluje a svým způsobem aj trpí a to by znamenala ta nenávist... vůči čemusi, komusi...
13.11.2008 15:10:00 | NikitaNikaT.
znám, ty věčné souboje v nás i mimo nás..s tebou nechci a bez tebe nedokážu..
12.11.2008 12:39:00 | páááááááá