Jiskřička naděje...
Jiskřička naděje občas blikne
snad mezi námi láska vznikne
toužím po tobě moc a moc
každý den a každou noc..
Toužím sevřít tě v objetí
zatlačit slzičku dojetí
pohladit tvé vlasy
políbit tvé něžné řasy
Chci vykřičet na celý svět
že miluji nejkrásnější květ
že miluji tebe
svědkem buď mi nebe..
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: andělík, Paulín
Komentáře (2)
Komentujících (2)