Malinká...
Anotace: o jedné milé ač malé dívce..
malá dáma s velkým duchem
s bystrým zrakem, skvělým sluchem..
ona snad ani netuší...
že smutek ni pláč jí nesluší..
na nervy mi občas hraje,
avšak na mě nevyzraje :o)
mám jí moc rád
a i když jsem jen kamarád..
rád bych jí řekl...
miluji tě...
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, fab four, Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)