Podléhám
Jak dávno mrtvý v kvadratuře kruhu
na bílých stěnách hledám duhu
prázdný vesmír zbytečných gest
milenka mrtvá co snaží se mě svést
postel, planeta dávno vyhynulých zvířat
už nevím, proč s tebou jsem chtěl líhat
ochutnám, rty všech ve tmě ukojených děvek
jen pasák budík, chlípný svědek
sedím a zas sám sobě dávno nevěřím
nahou tě hodím do peřin
utopím, vezmu si a nakonec v moři studu
zaplatím duší a sám zas pudu
Přečteno 431x
Tipy 33
Poslední tipující: batůžek na motorku, zenge, lampicka, Myrja, Triffid Kolbe, Holis, Aka Kiss, 6thSun, vapiti, jita.1965, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)