Skoro zimní motiv...
Něžně odchází polední slunce svit
z javoru poslední lísteček spad
podzimní pavouček napne svou nit
než si dům utká tak půjdeme spát
a může napadat sníh
a klidně na tři metry
máme tu tucet knih
a vlněný svetry
a sušenky a čaj
a pár voňavých svíček
učiněnej ráj
za branou tvých víček...
než přijde jarní tání
chci tvoje tváře v dlaních
mít
a ve tvých zas ty moje
spolu víme co je
žít
Přečteno 456x
Tipy 40
Poslední tipující: Kapka, Barunka.K, Holis, Levandule, Lota, NikitaNikaT., Aka Kiss, Bíša, Petbab, Jiparo, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)