Čekání s láskou
Anotace: Omlouvám se že to má blbou povahu ale píšu to z mobilu a jinak to nejde:-( díky za pochopení.
V dáli, něco se třpytí.
Snad napadlo mě,
ale ne toť hloupost.
Je to ten elixír, života pití?
Snad pro mne bude ho dost.
Oči mne pálí z té záře,
přichází ke mně láska.
Už mi zahřívá tváře,
z úst vyjde jen hláska.
Zůstaň tu se mnou!
Nenech ať moje city zahynou!
A tak stojíme spolu,
držíme se za ruce
a čekáme na vyvoleného může!
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: csieksbo, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)