Jedna vteřina pouhá, dokáže být někdy nesmírně dlouhá, jindy kratší, než bychom mysleli...
20.11.2008 13:46:00 | NikitaNikaT.
je dobré, že ta jedna vteřina byla
o trošku dřív než ...
13.11.2008 21:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba
O jedné peřině
Jednou se hlavička rozhlédla
po jeskyňce ...
které už jsem dal jméno
po křehké kráse
z masa a bez kostí
byli jsme vášniví lidé
s dotykami
toužícíh rukou
nezapomeneš ...
......................
že s naší vášní
vyrovnali jsme se skvostně
i když jsem někdy byl
za jednu vteřinu
tam, pod peřinou
kde se tak krásně ničíme ...
13.11.2008 09:49:00 | smudlinek
čas ten čas
barví vlas
a je tu o vteřinu pouhou
radostí
či zkázou
zas..
ST!
13.11.2008 09:41:00 | Mbonita