Střepy včerejšího objetí
Stékají mi po zádech
těžké a vlhké kapky času
Uspím se
v té idylické melancholii
Lehnu si
do sluncem rozpálené rosy
Poetické dilema
jahod a jablek
Výhled
skrz síť proti hmyzu
Plachtím azurem oblohy
jedna z jahod byla nahnilá
Slzy jsou z té výšky
jen jako svěží prolog
letního deště
Přečteno 369x
Tipy 14
Poslední tipující: Rolnička, fuu, Tomáš Marný, Mbonita, Maura, Helena Sládková, labuť, Vladimír P.
Komentáře (4)
Komentujících (4)