Janičko zlatá....
cítím ta slova, do mysli mi vnikají,
se smysli si pohrají....
ou...krtičko....jakoby potají,
pot a vášeň slíbají.....
:-)))
13.09.2005 05:42:00 | jarkaj
Krti super...je to super popsaný a je tot akový..nevím jak to vyjádřit..prostě bezva:)
12.09.2005 21:51:00 | makretka
Čauky Krtiiii,
tuhle ses mě ptala, jestli přijedu na sraz... Vlastně, prosím napiš mi pár podrobností - místo, datum, popř jak se tam dostanu, atd... Díky moc! Ráda bych přijela, ale zatím ještě nevím, jak na tom budu... :-)
Tady je můj kontaktní mail: ladyzanet@seznam.cz
Papa
Ps: V básních člověk občas najde mnoho věcí, lidí... Já tam našla člověka, co to se slovíčky fakt umí - Tebe :-)
12.09.2005 19:33:00 | Jasmin de Paris
Jsou to ale s námi chlapi potíže. Mrzí mě to, tak alespoň coby zástupce tohoto pohlaví dávám za sto, bych tě trošku rozveselil. Básnička moc pěkná.
Ahoj.
12.09.2005 18:24:00 | risik