Loučení
Anotace: Všechno kvůli tobě po***u..
Slova schází mi,
když tvé oči mě v pasti mají,
slzy šetřím si,
navždy už pro tebe.
Doteky ztracené,
v prázdnotě, co někdy se rozplyne,
pohledy nevinné,
na nejistou cestu vyslané...
Poslední loučení,
které mi v hlavě zní--
Gábinko...
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: 11477, Tomáš Marný, Psavec, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)