Basnička sem tam poskakuje...
Ale vše je odpuštěno, jsou-li pocity chápány.... a sdíleny...
-Tip-
14.11.2008 23:43:00 | GirlFromTheRain
jsem ve stejny situaci,,,ale mam pratele co me tu drzi,,,a pred nimi nemusim predstirat ze se nic nedeje,,,jim to muzu rict a oni mi pomohou a ja jim jsme za to hodne vdecna,,,protoze jen diky nic tady jeste jsem...
14.11.2008 09:31:00 | strašidýlko-střapatý
Ať stehy popraskají, ni krev neteče, všechno zlé ať honem preč uteče... zasejkc láska přinde a srdce pookřeje. Přeju hodně štěstí.
13.11.2008 21:19:00 | NikitaNikaT.