Veršovaný fráze**
Kdybys vážně
tolik chtěl
šeptat verše
do mejch vlasů,
nikdy bys mi
nedovolil
přestat snít.
Není lehký
zapomenout
na půlnoční
rozhovory
beze slov…
S cigaretou
a lahví vína
proběhnu životem.
Vynechám
blbý fráze,
a přejdu
rovnou k věci.
Láska…?
Přečteno 374x
Tipy 20
Poslední tipující: boruvka175, Tacca, NikitaNikaT., Tymi14, Holis, Jin, Psavec, Bíša, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)