Nesmrtelní
Kolik nocí ještě
jako dvě měňavky
si budeme vyměňovat
metry DNA
dvě buňky v prvotní oceánu
Kolikrát se pomilujeme v letu
jako rorýsi nad mraky
umřeme spolu a jako malé meteory
spadneme do lužních lesů
po nekonečné noci k ránu
Jarní voda nás vyplaví
nechá z nás vyrůst bledé sasanky
kořínky přisáté k sobě
zasypaní pylem
přežijeme i tuhle ránu
Komentáře (1)
Komentujících (1)