Mbonitě
Mbonitě - čisté duši
Pro tebe nevyšel mi dneska rým,
jako u Heleny je to zase...
já s Tebou souhlasím už tisíc let ..
co četla jsem Tvá dílka strhující...
časem si můžem zaletět...
všichni ve značkách libozvučných
se jeden s druhým vznášejí.....
Ty ač jsi dítko pětileté
já mám Tě o to raději...
Přečteno 354x
Tipy 17
Poslední tipující: Koskenkorva, jedam, Triffid Kolbe, kouzelníček, Anita Buchtová, Holis, Mbonita, Manon.H, Tacca, Helena Buchtová, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)