Přání
Anotace: tolik jsem si přál -----
přál jsem si jen pro sebe lásku mít
držet v dlaních horké srdce
dnes už vím že nemá cenu snít
a zbývají jen prázdné ruce
prázdné a unavené bývají oči
slzy když pálí na horkou tvář
když jinam se láska stočí
a jinde znají její zář
Čas píše možná můj poslední verš
cesta se v dáli už neztrácí
Osud mi říká chlapče tak běž
Naděje poslední minci utrácí ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)