Boj o přežití
Anotace: bez lásky umřeme
Ztroskotali jsme
na pustém ostrově citu
písek mezi zuby
vím, že někde jsi tu
Zřídka se scházíme
na území romantiky
pod vrstvičkou rzi a prachu
leží galantní zvyky
Večerní rychlovky
nás sotva uspokojí
málo málo chodíš
nahá po pokoji
Na pustém ostrově
se znovu učíme společné řeči
v dotykovém písmu
jeden druhého léčí
Komentáře (1)
Komentujících (1)